global gastro

Frokostordning

Hos Global Gastro tilbyder vi vores smagfulde frokostordning i hele Storkøbenhavn og på Nordsjælland. Vi er inspireret af mad fra hele verden og sætter pris på god kvalitet og friske råvarer.

- Vi skaber madglæde

Vi leverer frokostordning til hele Storkøbenhavn

Frokostordning til store og små virksomheder

Hos Global Gastro tilbyder vi en lækker, sund og varieret frokostordning til store og små virksomheder. Så uanset om I er en lille virksomhed på 10 personer eller en stor virksomhed på over 50 personer, kan vi tilbyde en smagfuld og billig frokostordning. Vi leverer i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores firmafrokost består altid af:

  • En varm ret med tilbehør
  • To slags pålæg i skiver
  • En pålægssalat
  • To slags salater
  • Hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød
  • Osteudvalg hver tirsdag
  • Kage hver torsdag

En god frokostordning består af sund og nærende mad, der er smagfuldt og varierer fra gang til gang. Der er ikke noget mere kedeligt end altid at spise det samme til frokost, så vi sørger naturligvis for at lave en masse forskelligt, så I aldrig bliver trætte af vores lækre firma frokostordning.

Frokostordning med mad fra hele verden

Hos Global Gastro er vi inspireret af mad fra hele verden. Du kan derfor gå på opdagelse i køkkener fra alle verdens hjørner. Prøv fx stærk mad fra Mexico, krydret mad fra Indien, friske retter fra Asien, gamle klassikere fra det danske køkken og meget meget mere. Er der nogle allergener eller lignende, tilbyder vi altid alternativer. Vi kan fx lave vegetariske, veganske, glutenfrie og laktosefrie alternativer.

Frokostordninger til firmaer i hele Storkøbenhavn

Vi tilbyder firma madordning med levering i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Uanset hvor jeres virksomhed holder til, så sørger vi for levering af jeres frokostordning. Vores firma frokost kommer i fade og skåle, så I nemt og hurtigt kan stille frokosten frem. I skal blot tilføje serveringsskeer og -gafler til maden. Vi leverer i god tid inden jeres frokostpause starter, så I kan nå at stille den lækre frokostbuffet frem i tide.

Frokostordning tilbud - prøv tre dage gratis

Er du i tvivl om du skal bestille vores frokostordning? Vi tilbyder en gratis prøveperiode på vores frokostordning i tre dage på op til 15 kuverter. Det er naturligvis helt uforpligtende, og hvis I kan lide hvad I fik i de tre dage, er I mere end velkomne til at kontakte os angående et tilbud på netop jeres frokostordning. Udfyld nedenstående formular for et uforpligtende frokostordning tilbud.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 63 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 62 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 61 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her