
global gastro
Ugens Menu
Uge 35
Herunder kan du se ugens menu for frokostordningen fra Global Gastro. Hver dag modtager I en varm ret med tilbehør, to slags skiveskåret pålæg, en lækker pålægssalat, to forskellige kreative salater, samt hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød. På tirsdage er der desuden ostebord, og på torsdage er der kage til dessert.
- Vi skaber madglæde
Mandag
-
Dagens ret
Carbonara med tortellini, bacon og skinke (1,7,S)
-
Vegetar
Tortellini med ristede svampe og parmesan (1,7)
-
Pålægsbuffet
Paté med cornichoner og tranebær (S) Sommersild med agurk, radise, rødløg og dild (3,7) Blomkålsgratin med sauce verde (3,7) (Vegetar)
-
Fyldig salat
Panzanella med tomat, croutoner, agurk, rødløg, mozzarella og basilikum (1,7)
-
Inspirationssalat
Bagte squash, aubergine, peberfrugt vendt med spinat og balsamicoglace
-
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Tirsdag
-
Dagens ret
Chili con carne med 2 slags bønner, majs og mørk chokolade Lune ris & rørt creme fraiche (7)
-
Vegetar
Chili sin carne med 2 slags bønner, majs og mørk chokolade Lune ris & rørt creme fraiche (7)
-
Pålægsbuffet
Kødpølse med italiensk salat (3,7,S) Hønsesalat med stegte svampe, ananas og karrycreme (3,7) Kartoffelmadder med syltede løg, tomat og estragonmayonnaise (3) Vegetar)
-
Fyldig salat
Grillede gulerødder med linser, appelsin og radicchio
-
Inspirationssalat
Agurkesalat med radise, peberfrugt og nigellafrø
-
Ost
Dagens oste (7)
-
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Onsdag
-
Dagens ret
Kyllingeshawarma med grillede pebre og løg Lune fladbrød (1) og tahinidressing (3,7)
-
Vegetar
Veggie shawarma med grillede pebre og løg (1,6) Lune fladbrød (1) og tahinidressing (3,7)
-
Pålægsbuffet
Pastrami med grillet auberginedip (7) Skiver af kalkun med tzatziki (7) Hummus med olivenolie, persille og sumak (Vegetar)
-
Fyldig salat
Grov bulgurtabbouleh med mynte og persille (1)
-
Inspirationssalat
Kikærtesalat med spinat, peberfrugt, feta og granatæble (7)
-
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Torsdag
-
Dagens ret
Oksekødslasagne med sauce mornay (1,7)
-
Vegetar
Oksekødslasagne med sauce mornay (1,7)
-
Pålægsbuffet
Skiver af italiensk salami med trøffelcreme (3,7,S) Chorizo med marinerede artiskokker og aioli (3,7,S) Grøn æggesalat med ærter, æble, bladselleri, basilikum og knust hasselnød (3,8) (Vegetar)
-
Fyldig salat
Haricots verts-salat med kogte kartofler, syltede rødløg, oliven og sennepsvinaigrette
-
Inspirationssalat
Cremet broccolisalat med rosiner og ristede kerner (3,7)
-
Kage
Chokoladekage med romcreme (1,3,7)
-
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
Fredag
-
Dagens ret
Paneret pandestegt skinkeschnitzel (1,S) (1 per person) Råstegte kartofler og ærtecreme rørt med peberrod og kapers (3,7)
-
Vegetar
Krebinet af gule ærter og løvstikke (1,3,7) (1 per person) Råstegte kartofler og ærtecreme rørt med peberrod og kapers (3,7)
-
Pålægsbuffet
Kogt oksebryst med waldorfsalat (3,7,8) Skaldyrssalat med asparges, ærter, citron og dild (2,3,7) Halve æg med russisk salat (3,7) (Vegetar)
-
Fyldig salat
Rødbederåkost med gulerod, quinoa, hvide birkes og æblemost
-
Inspirationssalat
Sprød hjertesalat med radise, ærter og mormordressing (3,7)
-
Allergener
(1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg
- Leveres: København og Nordsjælland
- Min. ordre: 10 Pers.
- Pris: Fra 61,00
Frokost Pakke består af:
- Varm ret med tilbehør
- 2 skive skåret pålæg
- 1 pålæg salat
- 2 kreative salater
- Hjemmebagt rugbrød og surdejs brød
- Tirsdags ost
- Torsdags kage
Praktiske informationer
Min. bestiling er for 10 personer
Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland
Fra 10 til 24 per. 63 Dkk pr. stk.
Fra 25 til 49 per. 62 Dkk pr. stk.
Fra 50+ per. 61 Dkk pr. stk.