global gastro

Ugens Menu

Uge 13

Herunder kan du se ugens menu for frokostordningen fra Global Gastro. Hver dag modtager I en varm ret med tilbehør, to slags skiveskåret pålæg, en lækker pålægssalat, to forskellige kreative salater, samt hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød. På tirsdage er der desuden ostebord, og på torsdage er der kage til dessert.

- Vi skaber madglæde

Mandag

  • Dagens ret

    Japanese Beef Stew Møre stykker oksekød i karrysauce med gulerod, æble, soya og ingefær (1) Hertil lune ris

  • Vegetar

    Japanese Beef Stew Møre stykker oksekød i karrysauce med gulerod, æble, soya og ingefær (1) Hertil lune ris

  • Pålægsbuffet

    Halve æg med peberfrugtmayonnaise (3) (Vegetar) Honningskinke med ærtepuré (7,S) Wienersalat lavet på kyllingepølse med kartoffel, drueagurk, rødløg & sennep (3,7)

  • Fyldig salat

    Bønnespirersalat med agurk, rødkål og sort sesam

  • Inspirationssalat

    Torvets blandet grønne salater med olie eddike, radise, majs og croutons (1)

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Tirsdag

  • Dagens ret

    Taco Tuesday Krydret hakket kalkun med bønner, majs, paprika & bitter chokolade Serveret med lune taco skaller (2stk pr person) & koriander-avocado creme (3,7)

  • Vegetar

    Chili sin carne med bønner, majs, paprika & bitter chokolade Serveret med lune taco skaller (2stk pr person) & koriander-avocado creme (3,7)

  • Pålægsbuffet

    Pastrami med coleslaw (3,7) Skiver af kalkun med grov karrysalat (1,3,7) Gulerodshummus med tahini, sumak & persille (vegetar)

  • Fyldig salat

    Grov bulgursalat med feta, oliven, tomater, agurk og persille (1,7)

  • Inspirationssalat

    Cremet broccolibuketter med æbler, tranebær og ristede valnødder (3,7,8)

  • Ost

    Dagens oste (7)

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Onsdag

  • Dagens ret

    Sweet & sour Pork Stegte svinekødboller glaceret i sursød sauce (1,3,7,S) (3 stk. pr. person) Serveret med kogte nudler vendt soya-sesam marinade (1)

  • Vegetar

    Sweet & sour Tofu Stegte tofuboller glaceret i sursød sauce (1,3,7) (3 stk. pr person) Serveret med kogte nudler vendt soya-sesam marinade (1)

  • Pålægsbuffet

    Kalkunchorizo med oliven & aioli (3,7) Leverpostej med ristet bacon, svampe & syltet rødbeder (1,3,7,S) Sommersalat med rugbrødscrumble og purløg (3,7) (vegetar)

  • Fyldig salat

    Linsesalat med agurk, peberfrugt, kikærter og grantæblekerner

  • Inspirationssalat

    Linsesalat med agurk, peberfrugt, kikærter og grantæblekerner

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Torsdag

  • Dagens ret

    Italian roasted chicken breast Pandestegte marineret kyllingebryst med sauce pomodoro (1 stk. pr. person) Hertil fuldkornspenne med basilikumspesto (1)

  • Vegetar

    Broccolitærte med feta, hasselnød og revet Comte (1,3,7)

  • Pålægsbuffet

    Skiver af helstegt svinemørbrad med cremet sennepsløg (3,7,S) Kartoffelmadder med rødløg og persillemayonnaise (3) (Vegetar) Hønsesalat med agurk, blomkål og peberrod (3,7)

  • Fyldig salat

    Salade niçoise med grønne bønner, oliven, kogte kartofler og rødløg

  • Inspirationssalat

    Gulerod-quinoa råkost med ristet kokos, blåbær og presset appelsin

  • Kage

    Chokoladekage med solbærcreme (1,3,7)

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Fredag

  • Dagens ret

    Fransk Hakkebøf Hakkebøf i løgsauce toppet med lun bønnesalat (1,7) (1 stk. pr. person) Hertil kartoffelsalat vendt kapers, drueagurk, persille og grovkornet sennepsvinegrette

  • Vegetar

    Grøn ærtekrebinet med lun bønnesalat (1,3,7) (1 stk. pr. person) Hertil kartoffelsalat vendt kapers, drueagurk, persille og grovkornet sennepsvinegrette

  • Pålægsbuffet

    Spinat æggekage med krydder ketchup (3) (Vegetar) Serranoskinke med plukket mozzarella, melon og basilikum (7,S) Bornholmersalat med radise og purløg (3,7)

  • Fyldig salat

    Bagt rodfrugtsalat med grønkål og sennepsvinaigrette

  • Inspirationssalat

    Mormorsalat med ærter, radiser, hjertesalat, citrus og karse (7)

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Frokost Pakke består af:

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 63 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 62 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 61 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her