global gastro

Ugens Menu

Uge 20

Herunder kan du se ugens menu for frokostordningen fra Global Gastro. Hver dag modtager I en varm ret med tilbehør, to slags skiveskåret pålæg, en lækker pålægssalat, to forskellige kreative salater, samt hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød. På tirsdage er der desuden ostebord, og på torsdage er der kage til dessert.

- Vi skaber madglæde

Mandag

  • Dagens ret

    Shawarma med bagte peberfrugt, stegte løg og krydderier (7) Hertil lune fladbrød (1) Creme fraiche dressing (3,7) & Harrisa (Chili pasta)

  • Vegetar

    Falafel med grillet aubergine dip (5stk pr person) (1,7) Hertil lune fladbrød (1) Creme fraiche dressing (3,7) & Harrisa (Chili pasta)

  • Pålægsbuffet

    Hummus med Tahini, spidskommen, hvidløg, persille, oliven olie & sumak (7) Serano skinke med melon, mozzarella & basilikum (7,S) Skiver af stegt kylling med radise, æbler & karry creme (3,7)

  • Fyldig salat

    Grov Bulgur med tomat, agurk, løg, mynte & presset citron

  • Inspirationssalat

    Cremet spidskåls salat med fennikel, ærter, dild & appelsin (7)

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Tirsdag

  • Dagens ret

    Kinesisk kung pao kylling med peberfrugt, ristede peanuts og forårsløg (6,8) Lun nudelsalat (1)

  • Vegetar

    Kinesisk Kung pao tofu med peberfrugt, ristede peanuts og forårsløg (6,8) Lun nudelsalat (1)

  • Pålægsbuffet

    Æggesalat med avocado, grønne bønner og radise (3) Kogt oksebryst med letsaltet agurk og wasabicreme (3,7) Pebersalami med paprika og chipotle creme (3,7,S)

  • Fyldig salat

    Gomasalat med edamamebønner, daikon, broccoli og nigellafrø (3,H)

  • Inspirationssalat

    Melonsalat med agurk, koriander, chili og ingefær

  • Ost

    Dagens oste (7)

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Onsdag

  • Dagens ret

    Kold anretning Pandestegte Frikadeller med ramsløg & peberfrugt (1,3,7,S) (2stk pr person) Cremet pastasalat vendt med ærter, majs, revet citronskal og krydderurter (1,3,7)

  • Vegetar

    Kold anretning Spinat-kikært frikadelle med ramsløg & peberfrugt (1,3,7) (2stk pr person) Cremet pastasalat vendt med ærter, majs, revet citronskal og krydderurter (1,3,7)

  • Pålægsbuffet

    Skiver af helstegt svinemørbrad med bløde løg og agurkesalat (S) Roastbeef med estragon remolade, ristet løg og agurkesalat (3) Blomkåls spread med ristet boghvede, hasselnød og løvstikke olie (7)

  • Fyldig salat

    Græsk bondesalat med kartofler i tern, tomater, oliven, agurk, feta og ærtesalat (7)

  • Inspirationssalat

    Saltbagte rødbeder vendt med spinat, æble og peberrodsyoghurt, toppet med saltristede solsikkekerner (3,7)

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Torsdag

  • Dagens ret

    Paneret og ovnbagt skrubbefilet (1) (1stk pr person) Dampet kartofler vendt med dild og citron olie Kold sauce tartare (3,7)

  • Vegetar

    Stegte selleri bøffer med pastinak og polenta (2stk pr person) Dampet kartofler vendt med dild og citron olie Kold sauce tartare (3,7)

  • Pålægsbuffet

    Grønne flækærtefrikadeller med gulerodshummus (1,3,7) Skiver af stegt medister med syltet rødbede og dijonnaise (3,7,S) Fransk hønsesalat med stegte svampe, linser og estragon (3,7)

  • Fyldig salat

    Chop salat med majs, peberfrugt, agurk, croutons og ranch dressing (1,3,7)

  • Inspirationssalat

    Quinoa salat med Bagte rodfrugter og rucola

  • Kage

    Dagens kage

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Fredag

  • Dagens ret

    Indisk okse og kartoffelkarry lavet på kokosmælk og varme krydderier Ris biriyani

  • Vegetar

    Linse & sødkartoffel karry lavet på kokosmælk og varme krydderier Ris biriyani

  • Pålægsbuffet

    Kartoffelmadder med estragon, røget mayonnaise og syltet løg (3) Skaldyrs salat med reje & surimi, blomkål, ærter, citron og dild (2,3,7) Mortadella med soltørret tomat pesto (S)

  • Fyldig salat

    Spinatsalat med radicchio, radiser, plukket gedeost og granatæblekerner (7)

  • Inspirationssalat

    Broccoli salat med tørret tranenær, græskarkerner og ravigotte dressing (3,7)

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Frokost Pakke består af:

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 5 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 5 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her