global gastro

Ugens Menu

Uge 35

Herunder kan du se ugens menu for frokostordningen fra Global Gastro. Hver dag modtager I en varm ret med tilbehør, to slags skiveskåret pålæg, en lækker pålægssalat, to forskellige kreative salater, samt hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød. På tirsdage er der desuden ostebord, og på torsdage er der kage til dessert.

- Vi skaber madglæde

Mandag

  • Dagens ret

    Carbonara med tortellini, bacon og skinke (1,7,S)

  • Vegetar

    Tortellini med ristede svampe og parmesan (1,7)

  • Pålægsbuffet

    Paté med cornichoner og tranebær (S) Sommersild med agurk, radise, rødløg og dild (3,7) Blomkålsgratin med sauce verde (3,7) (Vegetar)

  • Fyldig salat

    Panzanella med tomat, croutoner, agurk, rødløg, mozzarella og basilikum (1,7)

  • Inspirationssalat

    Bagte squash, aubergine, peberfrugt vendt med spinat og balsamicoglace

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Tirsdag

  • Dagens ret

    Chili con carne med 2 slags bønner, majs og mørk chokolade Lune ris & rørt creme fraiche (7)

  • Vegetar

    Chili sin carne med 2 slags bønner, majs og mørk chokolade Lune ris & rørt creme fraiche (7)

  • Pålægsbuffet

    Kødpølse med italiensk salat (3,7,S) Hønsesalat med stegte svampe, ananas og karrycreme (3,7) Kartoffelmadder med syltede løg, tomat og estragonmayonnaise (3) Vegetar)

  • Fyldig salat

    Grillede gulerødder med linser, appelsin og radicchio

  • Inspirationssalat

    Agurkesalat med radise, peberfrugt og nigellafrø

  • Ost

    Dagens oste (7)

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Onsdag

  • Dagens ret

    Kyllingeshawarma med grillede pebre og løg Lune fladbrød (1) og tahinidressing (3,7)

  • Vegetar

    Veggie shawarma med grillede pebre og løg (1,6) Lune fladbrød (1) og tahinidressing (3,7)

  • Pålægsbuffet

    Pastrami med grillet auberginedip (7) Skiver af kalkun med tzatziki (7) Hummus med olivenolie, persille og sumak (Vegetar)

  • Fyldig salat

    Grov bulgurtabbouleh med mynte og persille (1)

  • Inspirationssalat

    Kikærtesalat med spinat, peberfrugt, feta og granatæble (7)

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Torsdag

  • Dagens ret

    Oksekødslasagne med sauce mornay (1,7)

  • Vegetar

    Oksekødslasagne med sauce mornay (1,7)

  • Pålægsbuffet

    Skiver af italiensk salami med trøffelcreme (3,7,S) Chorizo med marinerede artiskokker og aioli (3,7,S) Grøn æggesalat med ærter, æble, bladselleri, basilikum og knust hasselnød (3,8) (Vegetar)

  • Fyldig salat

    Haricots verts-salat med kogte kartofler, syltede rødløg, oliven og sennepsvinaigrette

  • Inspirationssalat

    Cremet broccolisalat med rosiner og ristede kerner (3,7)

  • Kage

    Chokoladekage med romcreme (1,3,7)

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Fredag

  • Dagens ret

    Paneret pandestegt skinkeschnitzel (1,S) (1 per person) Råstegte kartofler og ærtecreme rørt med peberrod og kapers (3,7)

  • Vegetar

    Krebinet af gule ærter og løvstikke (1,3,7) (1 per person) Råstegte kartofler og ærtecreme rørt med peberrod og kapers (3,7)

  • Pålægsbuffet

    Kogt oksebryst med waldorfsalat (3,7,8) Skaldyrssalat med asparges, ærter, citron og dild (2,3,7) Halve æg med russisk salat (3,7) (Vegetar)

  • Fyldig salat

    Rødbederåkost med gulerod, quinoa, hvide birkes og æblemost

  • Inspirationssalat

    Sprød hjertesalat med radise, ærter og mormordressing (3,7)

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Frokost Pakke består af:

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 63 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 62 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 61 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her