global gastro

Ugens Menu

Uge 49

Herunder kan du se ugens menu for frokostordningen fra Global Gastro. Hver dag modtager I en varm ret med tilbehør, to slags skiveskåret pålæg, en lækker pålægssalat, to forskellige kreative salater, samt hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød. På tirsdage er der desuden ostebord, og på torsdage er der kage til dessert.

- Vi skaber madglæde

Mandag

  • Dagens ret

    Nakkefilet i panang curry med citrongræs, ingefær og kokosmælk (S) Lune ris med saltristede peanuts (8)

  • Vegetar

    Ærteprotein i panang curry med citrongræs, ingefær og kokosmælk (S) Lune ris med saltristede peanuts (8)

  • Pålægsbuffet

    Æggesalat med bladselleri, sennep, dild og purløg (3) (Vegetar) Paté med stegte svampe, bacon og timian (1,3,7, S) Kogt hamburgerryg med ærtepuré (S)

  • Fyldig salat

    Spinatsalat med kikærter, syltede rødløg, grønne bønner og sesamdressing

  • Inspirationssalat

    Sprød hjertesalat med peberfrugt, snittet rødkål, agurk, radise og mynte

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Tirsdag

  • Dagens ret

    Oksekødsbolognese med vinterrødder, hvidløg, salvie og rosmarin Pasta penne vendt i basilikumpesto (1) Gremolata med parmesan, revet citron og persille (7)

  • Vegetar

    Bolognese med sojaprotein, vinterrødder, hvidløg, salvie og rosmarin Pasta penne vendt i basilikumpesto (1) Gremolata med parmesan, revet citron og persille (7)

  • Pålægsbuffet

    Kartoffelmad med radise, agurk og rygeostcreme (3,7) (Vegetar) Kogt oksebryst med daikon og wasabicreme (3,7) Spansk hønsesalat med majs, peberfrugt og aioli (3,7)

  • Fyldig salat

    Tomatsalat med oliven, agurk, rødløg, rucola, hvide bønner og reduceret balsamico

  • Inspirationssalat

    Cæsarsalat med croutoner og parmesan (1,3,7)

  • Ost

    Dagens oste (7)

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Onsdag

  • Dagens ret

    Farsbrød af gris rørt med oliven, oregano og soltørrede tomater (1,3,7,S) Orzo ris vendt med sauce ratatouille (1)

  • Vegetar

    Paprikagryde med kidneybønner, squash, stegte svampe, gulerod og fløde (1,7) Lun orzo pasta (1)

  • Pålægsbuffet

    Smørbønnespread med ristet cashew, hvidløg, citrus og olivenolie (8) (Vegetar) Kyllingepølse med gulerodshummus Chorizo med tomatillo-salsa (S)

  • Fyldig salat

    Broccolibuketter med æble, soltørrede tranebær og ravigottecreme (3,7)

  • Inspirationssalat

    Fennikelsalat med radicchio, græskar og grønkål

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Torsdag

  • Dagens ret

    Kyllingelasagne med spinat, champignon og ricottasauce (1,3,7)

  • Vegetar

    Spinatlasagne med champignon, aubergine og ricottasauce (1,3,7)

  • Pålægsbuffet

    Halve æg med tomat, agurk og purløgsmayonnaise (3) (Vegetar) Fennikelsalami med rød mojo (S) Skaldyrssalat med rejer, surimi, ærter, broccoli, sød chili og dild (3,7)

  • Fyldig salat

    Kartoffelsalat med butternut squash, revet rosenkål og dild (3,7)

  • Inspirationssalat

    Chopsalat med majs, ærter, agurk, peberfrugt og ranch-dressing (3,7)

  • Kage

    Honningkage med abrikos og creme (1,3,7)

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Fredag

  • Dagens ret

    Hakkebøf i madagaskarpeber-sauce med stegte svampe, fløde og timian (7) Rodfrugtkartoffelmos med bagt hvidløg og persille (7)

  • Vegetar

    Plantebøf med kål og pastinak i madagaskarpeber-sauce med stegte svampe, fløde og timian (7) Rodfrugtkartoffelmos med bagt hvidløg og persille (7)

  • Pålægsbuffet

    Rødbedehummus med tahini, granatæble og nigella (Vegetar) Skiver af helstegt svinemørbrad med bløde løg og agurkesalat (S) Torskerogn med citron og sauce tartare (3,7

  • Fyldig salat

    Smadret kålsalat med broccoli, gulerod, æble og kerner

  • Inspirationssalat

    Waldorfsalat med æble, 2 slags selleri, druer og ristet hasselnød (3,7,8)

  • Allergener

    (1) Gluten (2) Krebsdyr (3) Æg (6) Soja (7) Laktose (8) Nødder (S) Svinekød (H) Hvidløg

Frokost Pakke består af:

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her