GLOBAL GASTRO

Frokostordning Frederiksberg

Global Gastro leverer en velsmagende og varieret frokostordning til jeres virksomhed. Prøv vores lækre frokostordning Frederiksberg og få en madoplevelse leveret direkte, der lader madglæden blomstre.

Vi skaber madglæde

Frokostordning Frederiksberg - firmafrokost leveret direkte til arbejdspladsen

Global Gastro leverer sund, varieret og velsmagende frokostordning på Frederiksberg. Når I vælger vores frokostordning, kan I altid forvente, at smage og opleve nye kulinariske retter hver eneste dag I er på arbejde. Vores dygtige kokke henter nemlig inspiration fra køkkener i hele verden, så I kan smage jer gennem internationale og nationale yndlingsretter hver dag.
Vi leverer firmafrokost i hele Københavnsområdet, herunder vores frokostordning Frederiksberg.

Vi sætter pris på gode og friske råvarer samt mad af god kvalitet. Derfor er vi også altid på udkig efter sæsonens bedste råvarer, der er til at få på markedet. Dette sikrer nemlig ikke bare den bedste smag, men også det absolut bedste næringsindhold, så alle medarbejdere er sikret en god og nærende frokost. Det er desuden også bedst for vores alle sammens planet, at anvende råvarer i sæson.
Tag på en smagsrejse gennem køkkener i hele verden, hvor I kan opleve alt lige fra thai, mexicansk, italiensk, græsk, tyrkisk eller det velkendte danske køkken. Og naturligvis også alt derimellem.

Vores frokostordning Frederiksberg består altid af en varieret menu, der skifter hver eneste dag. Dette sikrer jer, at smagsløgene aldrig kommer til at kede sig og der er noget nyt og spændende at se frem til i hver frokostpause. Ingen dage er ens, så hvorfor skulle menuen være det?

Selvom menuen varierer, er én ting sikker: den byder jer velkomne indenfor i en verden af smag. Her har vi kælet for detaljerne og smagssammensætninger.
Menuen består altid af flere retter, så alle har mulighed for at fylde tallerkenen præcist som de har lyst.

Global Gastros frokostordning Frederiksberg består af:

Når I vælger at bestille vores velsmagende frokostordning Frederiksberg, kan I se frem til at modtage en varieret firmafrokost hver eneste arbejdsdag. Den bliver endda leveret direkte til virksomheden inden frokost, så den står klar til de sultne medarbejdere.
I behøver ikke længere at spise det samme til frokost hver dag, så lad bare rugbrødet blive derhjemme og glem alt om de kedelige, kolde rester fra gårsdagens aftensmad, men forkæl i stedet smagsløgene med Global Gastros Frederiksberg frokostordning.

Smag på hele verden med vores frokostordning Frederiksberg

Vi har et navn der forpligter. Derfor leverer vi også en velsmagende frokostordning med inspiration fra intet mindre end hele verden. Tag på en spændende smagsrejse kloden rundt, hvor I kan glæde jer til alt lige fra velkendte nationale og internationale retter til spændende retter med inspiration fra andre køkkener, som du ellers ikke finder i andre frokostordninger.

Vi har allesammen hørt, at det er vigtigt at spise varieret. Det giver ikke bare god næring til kroppen, men det sørger også for, at vores smagsløg aldrig keder sig. Vi ved, at mange mennesker sætter stor pris på at afprøve nye retter, da det er med til at udvide vores allesammens horisont og skaber en forståelse for andre kulturer og køkkener. Det giver desuden også en god afveksling i hverdagen, hvis vi alle sørger for at spise varieret. Ingen dage er ens, så hvorfor skulle vores mad være det?
Global Gastro leverer nye smagsindtryk hver arbejdsdag, så jeres virksomhed kan forkæle både ganen og maven.

Vores frokostordning Frederiksberg byder på alt mellem de velkendte danske klassikere, som fx hakkebøf eller krebinetter, men også klassiske retter fra resten af verden. Ligesom vi også tilbyder nyfortolkninger af klassikerne, så smagsindtrykket bliver endnu mere spændende.
Hver frokost byder på en ny varm ret, hvor I kan glæde jer til alt lige fra sunde retter til comfort food og østens varme krydderier. Den varme ret kan eksempelvis byde på cremet pasta med rejer, lasagne, butter chicken, shawarma, tarteletter, byg-selv-burgere eller gul curry med kylling og ris.

Udover den varme ret, så består vores frokostordning Frederiksberg naturligvis også af sunde og spændende salater. Her kan I se frem til at modtage hele to forskellige salater, der er stoppet til randen af gode råvarer.
Nøjagtig ligesom de varme retter, byder vores salater også på klassikere og nyfortolkninger fra hele verden. Smag jer gennem spændende kombinationer, der fremhæver hver enkelte grøntsags smag eller begiv jer ud på en sund smagsrejse, der byder på salater med et asiatisk twist, tomatsalater, danske sommersalater og meget mere.

Frokostordning Frederiksberg - der er med garanti noget for alle!

Hos Global Gastro finder I en frokostordning med noget for alle! Ligesom mennesker er forskellige, har vi nemlig også forskellige præferencer, når det kommer til mad. Dette er der naturligvis taget højde for i vores frokostordning Frederiksberg, så alle kan sætte sig til rette ved frokostbordet sammen med kollegerne.
Vi sørger for at justere mængden af krydderier, så alle føler sig velkomne. Det kan desuden også være muligt at tilføje mere chili selv, hvis retten indeholder dette.
Der medfølger desuden også sauce eller dressing, så hver enkelte medarbejder selv kan justere mængden.

Hvis I har kolleger, der foretrækker at spise vegetarisk, sørger vi for at levere et vegetarisk alternativ til den varme ret. Der leveres desuden også altid et vegetarisk pålæg.

Falder den varme ret ikke i smag, er der stadig mulighed for at gå mæt fra frokostbordet. Tallerkenen kan nemlig fyldes med både salater, rugbrød og lækkert surdejs franskbrød samt pålæg.
I finder desuden også et udvalg af oste hver tirsdag samt kage hver torsdag.

Er der allergier blandt medarbejderne? Dette er naturligvis heller intet problem! Vi sørger for at levere et alternativ, hvis der eksempelvis er tale om glutenintolerance eller nøddeallergi. Der er desuden en liste med allergener ved hver enkelte ret, så alle kan føle sig trygge.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her