GLOBAL GASTRO

Frokostordning Greve

Global Gastro står bag jeres nye frokostordning i Greve – leveret direkte til arbejdspladsen og altid fyldt med velsmag. Lad madglæden blomstre hver eneste arbejdsdag.

Vi skaber madglæde

Frokostordning Greve: varieret frokost fyldt med velsmag

Global Gastro står bag jeres varierede og velsmagende frokostordning i Greve. Vi sørger for perfekt tilberedning og grundig tilsmagning hver eneste gang.
Vores kokke kæler altid for detaljerne, så madoplevelsen bliver størst mulig. Kokkene drager inspiration fra alle verdenshjørner, så jeres arbejdsplads kan tage på en jordomrejse i frokostpausen og få en ny kulinarisk oplevelse hver eneste dag på arbejdspladsen.
Vi værdsætter de gode råvarer og sørger desuden altid for at kvaliteten er i højsædet. Det kan smages! Når de bedste råvarer anvendes, og når de samtidig er i sæson, vil den bedste smag altid være at opleve.
Når I har Global Gastro med ved frokostbordet, kan I smage jer gennem mange internationale og nationale retter, herunder en klassisk dansk hakkebøf, en god indisk curry, italiensk bolognese, amerikanske barbecue burgers, thailandske retter og meget, meget mere.

Vores frokostordning til Greve byder jeres kolleger indenfor i en verden fyldt med smag, hvor menuen skifter hver eneste dag. I kan derfor se frem til en ny og spændende ret hver arbejdsdag omkring frokosttid – og I kan desuden glemme alt om de kedelige madpakker med tørt rugbrød eller rester fra i går.

Vores frokostordning til Greve består af følgende:

Som nævnt, skifter menuen hver dag, så I kan fylde jeres tallerken præcis som I har lyst til.
Global Gastro leverer en velsmagende og mættende frokostordning til hele Københavnsområdet. Skal vi også levere til jeres arbejdsplads?

Frokostordning Greve: tag på en hurtig jordomrejse til frokost

Vores navn forpligter. Derfor tager Global Gastros frokostordning i Greve inspiration fra hele verden og lader jeres virksomhed tage på en hurtig jordomrejse i frokostpausen.
Smag jer igennem alt lige fra velkendte, klassiske danske retter til de spændende og eksotiske retter fra andre verdenskøkkener. En ting er dog sikker: ingen dage smager ens med en frokostordning fra Global Gastro.

Langt de fleste ved, at det er vigtigt, at spise varieret. Men det er faktisk også vigtigt, at udforske andre madkulturer. Når I har valgt Global Gastro som jeres leverandør af jeres frokostordning til Greve, så bliver det heldigvis let som en leg.
Maden forkæler smagsløgene og de sultne maver, men også det gode kollegaskab og sammenholdet mellem medarbejderne. Selvfølgelig med stor fokus på madglæde og gode råvarer.

Den globalt inspirerede frokost leveres direkte til Greve på arbejdspladsen. Selvom jeres fysiske forhold er i Greve i Danmark, sørger vi for, at I kan tage afsted ud i hele verden og være hjemme igen på kun 30 min. Fyldt med fornyet energi.

Vores frokostordning i Greve har noget for alle!

Alle kan sætte sig til bords med ro i maven, når jeres frokostordning i Greve leveres af Global Gastro. Vi sørger nemlig for at tilpasse de forskellige retter, så alle kan være med. Det betyder eksempelvis, at hver medarbejder har mulighed for at justere med dressing, chili eller lignende.

Er der vegetarer på arbejdspladsen? Intet problem! Der leveres et vegetarisk alternativ til den varme ret, og der er desuden en vegetarisk version blandt pålægget.

Hvis der er allergier eller intolerancer blandt kollegerne, tager vi naturligvis også højde for dette i vores frokostordning til Greve. Vi kan eksempelvis levere et glutenfrit alternativ til den varme ret eller en version uden svinekød. Kontakt os blot ved bestilling.

Jeres frokostordning til Greve leveres direkte på adressen om formiddagen, så maden er klar til frokost.
De varme retter leveres i varmebokse, så maden holdes varm, mens salater, brød osv. leveres i lette transportable kasser.

Bestil en velsmagende, mættende og varieret frokostordning til Greve allerede i dag og lad jeres madglæde vokse på arbejdspladsen.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her