GLOBAL GASTRO

Frokostordning Ballerup

Global Gastro leverer en velsmagende og varieret frokostordning til Ballerup – direkte til jeres arbejdsplads. Lad madglæden blomstre hver dag på arbejdet og prøv den lækre frokostordning Ballerup 

Vi skaber madglæde

Frokostordning Ballerup: varieret frokost leveret direkte til arbejdspladsen

Global Gastro står for tilberedning, tilsmagning og levering af jeres velsmagende og varierede frokostordning til Ballerup.
Vores dygtige kokke kæler for detaljerne og tilsmager alle retterne, så madoplevelsen når sit fulde potentiale. Kokkene drager inspiration fra alle verdenshjørner, så I kan derfor vide jer sikre på en ny kulinarisk smagsoplevelse hver eneste arbejdsdag.
Gode råvarer er højt værdsat, ligesom høj kvalitet er i højsædet. Dette afspejler sig også i smagen. Vi sørger nemlig for at finde og anvende markedets absolut bedste råvarer i sæson, da disse både giver den bedste smag, men også den bedste oplevelse.
Når Global Gastro er med jer ved frokostbordet, kan I smage jer gennem mange forskellige internationale og nationale retter, som fx italienske pastaretter, indisk butter chicken, græsk farsbrød, dansk hakkebøf, thai curry og meget, meget mere.

Vores frokostordning Ballerup byder medarbejderne indenfor i en verden af smag, hvor I vil opleve, at menuen skifter hver eneste dag. Dette giver jer en ny ret at se frem til hver gang ved frokosttid, men gør også at I kan glemme alt om kedelige madpakker og rester fra middagen i går.

 

Vores frokostordning i Ballerup består af følgende:

Menuen skiftes hver arbejdsdag og I kan fylde jeres respektive tallerkener præcist som I har lyst til. Lad de tørre rugbrødsmadder blive derhjemme og lad i stedet madglæden blomstre på arbejdet.

Global Gastro leverer en velsmagende og varieret frokostordning til hele Københavnsområdet, herunder Ballerup.

Tag med på en jordomrejse af velsmag med vores frokostordning Ballerup

Navnet forpligter. Global Gastro leverer en frokostordning til Ballerup med inspiration fra køkkener verden over og lader kollegerne tage på en jordomrejse i frokostpausen.
Smag jer gennem alt lige fra de velkendte danske retter til spændende internationale retter, hvor ingen dage smager ens.

Langt de fleste ved, at det er vigtigt, at spise varieret. Men det er faktisk også vigtigt, at udforske andre kulturer og køkkener. Når I har valgt Global Gastros frokostordning til Ballerup, bliver dette let som en leg, når I smager jer gennem spændende smagssammensætninger og eksotiske retter. Vores frokost forkæler ikke kun smagsløgene, men også maven og det gode kollegaskab. Selvfølgelig altid baseret på de bedste råvarer, god smag og kæmpe madglæde.

Den globalt inspirerede frokost leveres direkte til jer i Ballerup på jeres arbejdsplads. Selvom jeres fysiske arbejdsplads befinder sig i Danmark, behøver jeres frokostpause ikke at gøre det. Tag tur/retur til Mexico, Grækenland, Italien eller Indien på 30 min. og bliv opladt med ny energi.

Frokostordning Ballerup - der er noget for alle

Alle kan være med til bords med Global Gastro! Selvom I bliver budt på spændende retter fra verden over, så sørger vi altid for at afstemme og tilsmage, så alle kan være en del af frokosten. Dette betyder, at der eksempelvis er mulighed for alle medarbejdere selv at justere med chili eller dressing, så den ønskede mængde opnås.

Har I vegetarer med til bords på arbejdspladsen? Intet problem! Global Gastro tilbyder et vegetarisk alternativ til den varme ret, men også til pålægget.

Ved intolerancer og allergener, bedes I kontakte os. Vi imødekommer langt de fleste madpræferencer og tilpasser mod allergener. Vi leverer eksempelvis en ret uden svinekød eller en glutenfri variant til jeres frokostordning Ballerup, såfremt dette ønskes.

Vores chauffør sørger for at levere jeres frokostordning til Ballerup i løbet af formiddagen, så maden er klar til de sultne maver ved frokosttid.
De varme retter leveres i varmebokse, så maden holdes varm helt indtil den skal nydes, og skal derfor ikke genopvarmes. Salater og brød leveres i kasser, der er lette at håndtere.

Bestil jeres frokostordning Ballerup allerede i dag og lad medarbejdernes madglæde blomstre.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her