GLOBAL GASTRO

Frokostordning Nørrebro

Global Gastro leverer en varieret og velsmagende frokostordning på Nørrebro. Få en lækker madoplevelse leveret direkte til døren og lad firmafrokosten blive et sandt pusterum med glæde.

Vi skaber madglæde

Frokostordning Nørrebro - frokost leveret direkte til arbejdspladsen

Hos Global Gastro leverer vi sund og varieret frokostordning på Nørrebro. Når I vælger vores frokostordning, kan I altid vide jer sikre på, at opleve nye kulinariske og velsmagende retter hver eneste arbejdsdag. Det er vores dygtige kokke, der tilbereder maden og de henter inspiration fra alle verdens køkkener, så I kan spise jer igennem hele verden via en ny menu hver dag.
Vi leverer en lækker frokostordning til hele Københavnsområdet, herunder Nørrebro.

Vi værdsætter friske råvarer og mad af god kvalitet – og af samme årsag er vi altid på udkig efter sæsonens bedste råvarer på markedet. Dette sikrer nemlig den bedste smag, men også næringsindhold. Det er desuden også bedre for vores planet.
Tag på en smagsrejse gennem alle verdens køkkener, lige fra thai, amerikansk, mexicansk, italiensk, græsk eller det hjemmevante danske køkken. Og naturligvis alt derimellem.

Vores Nørrebro frokostordning består altid af en ny og varieret menu, der skifter hver eneste dag. Vores menu byder jer velkomne indenfor i en verden af smag, hvor vi har kælet for detaljerne og smagssammensætninger. Ingen dage er ens, og det er vores menu heller ikke, men I kan altid vide jer sikre på, at der er noget for enhver smag. Menuen består nemlig af flere retter, hvilket betyder, at hver medarbejder kan fylde sin tallerken, ligesom de har lyst.

Global Gastros frokostordning Nørrebro består af:

Når I vælger at bestille vores frokostordning Nørrebro, kan I altså se frem til at modtage en varieret frokost hver eneste dag – leveret direkte til jeres arbejdsplads. I behøver aldrig at spise det samme flere gange i træk, så glem alt om at smøre madpakke eller gemme resterne fra gårsdagens middag, og lad i stedet jeres madglæde blomstre med vores Nørrebro frokostordning.

Rejs ud på en velsmagende jordomrejse med frokostordning Nørrebro

Vores navn forpligter. Derfor leverer Global Gastro en velsmagende frokost med inspiration fra hele verden. Rejs ud på en velsmagende tur rundt i verden og smag jer gennem alt fra de velkendte og klassiske retter, men også smagsfulde retter med inspiration fra andre køkkener.

Det er ikke til at komme udenom og alle har hørt den før: det er vigtigt, at spise varieret. Vi ved, at mange mennesker sætter pris på at afprøve nye og spændende retter fra andre lande, da det er med til at skabe en forståelse for andre kulturer. Det giver desuden også lidt afveksling i hverdagen, når man sørger for at spise varieret.
Global Gastro leverer nye smagsindtryk hver eneste dag, så I kan forkæle både ganen og maven med de nøje sammensatte råvarer og tilsmagning.

Vores globalt inspirerede frokostordning til Nørrebro byder på alt mellem de danske klassikere, nyfortolkninger af velkendte vestlige retter, amerikansk comfort food, varme krydderier fra østen eller et hurtigt besøg i Mexico.
Hver arbejdsdag byder på en ny varm ret, så jeres smagsløg aldrig kommer til at kede sig. Den varme ret kan eksempelvis være cremet pasta med rejer, hakkebøf med kartofler, shawarma, tacos, butter chicken, gul karry med kylling og ris, byg-selv-burgere eller tarteletter.

Den velsmagende frokostordning Nørrebro byder naturligvis også på spændende salater og sundt grønt. I får hver dag leveret hele to forskellige salater, der er stoppet til randen med sæsonens grønt. Ligesom de varme retter, er salaterne også inspireret af de mange verdenskøkkener, hvilket betyder flere spændende vinkler og kombinationer, der alle fremhæver grøntsagernes smag på bedste vis. I kan eksempelvis smage jer gennem salater med et asiatisk twist, danske sommersalater, italienske tomatsalater og meget mere.

Frokostordning Nørrebro garanterer noget for alle!

Global Gastros Nørrebro frokostordning er for alle! Vi har allesammen forskellige præferencer, når det gælder mad, så der er naturligvis sørget for, at alle kan være med ved frokostbordet med kollegerne.
De internationale retter med stærke krydderier justeres, så det er muligt at tilføje mere chili eller selv fjerne det. Der medfølger desuden også altid en slags sauce eller dressing, så dette også selv kan tilpasses til den individuelle smag.

Hvis I har medarbejdere, der lever vegetarisk, bliver dette også imødekommet. Vi tilbyder en vegetarisk ret som alternativ til dagens varme ret, samt et vegetarisk alternativ til dagens pålæg.

Som del af frokostordningen finder I også både brød og pålæg, som der enten kan nydes alene eller som supplement til dagens varme ret. Det er helt valgfrit, hvad der ønskes på tallerkenen.
I finder desuden et udvalg af oste hver eneste tirsdag samt ny torsdagskage, der er med til fejre, at det snart er weekend.

Har I allergier blandt kollegerne? Der angives allergener på menuen, men der kan desuden leveres et alternativ, hvis der eksempelvis er tale om glutenintolerance eller nøddeallergi.
Kontakt os venligst, hvis I ønsker at tilføje allergivenlige eller vegetariske tilføjelser til jeres frokostordning Nørrebro.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her