GLOBAL GASTRO

Frokostordning Ishøj

Global Gastro er navnet på jeres nye velsmagende frokostordning i Ishøj.
Lad madglæden sprede sig hver arbejdsdag – med direkte levering til arbejdspladsen.

Vi skaber madglæde

Frokostordning Ishøj - varieret frokost til enhver

Med Global Gastro som jeres nye frokostleverandør, er der sørget for perfekt tilberedning og grundig tilsmagning hver dag.

Vores dygtige kokke kæler for detaljerne og de drager inspiration fra alle verdenshjørner. Dermed bliver madoplevelsen størst mulig for arbejdspladsen, der bliver taget på en hurtig jordomrejse, og får en ny kulinarisk oplevelse hver eneste dag i frokostpausen.

Hos Global Gastro går vi op i gode råvarer og sørger altid for at kvaliteten er i top. Vi anvender kun de bedste råvarer, tilpasset til sæsonen, så smagen i vores retter altid giver en god oplevelse.

Med Global Gastro som frokostleverandør, kan I smage mange internationale og nationale retter, herunder en klassisk dansk hakkebøf, en god indisk curry, italiensk bolognese, amerikanske barbecue burgers, thailandske retter og meget andet.

Byd kollegerne velkommen til en smagfuld verden, med nye og spændende retter uge for uge ved frokosttid og sig farvel til de kedelige madpakker med tørt rugbrød eller rester fra gårsdagens middag.

Vores frokostordning til Ishøj består af følgende:

Menuen varierer fra dag til dag, hvilket betyder, at der altid er noget for enhver. Hos Global Gastro leverer vi vores lækre og mættende frokostordning til hele Københavnsområdet.
Skal vi også gøre det til jeres arbejdsplads?

Frokostordning Ishøj: smag verdens kulturer i din frokostpause

Der er en årsag til, at vi hedder Global Gastro. Hos Global Gastro drager vi inspiration fra alle verdenshjørner til jeres madoplevelse i frokostpausen.

Med Global Gastros frokostordning Ishøj kan arbejdspladsen opleve verdens kulturer gennem mad. Smag alt lige fra velkendte, klassiske danske retter til de spændende og eksotiske retter fra andre verdenskøkkener. Vi kan garanterer, at ikke to dage smager ens.

Ikke alle ved, at det er vigtigt at have varieret kost eller at det er ligeså vigtigt at udforske verdens madkulturer. Ved at vælge Global Gastro som jeres nye leverandør af jeres frokostordning til Ishøj bliver det klaret på et øjeblik.

Lad maden forkæle smagsløgene og de sultne maver – mærk en positiv forskel i kollegaskabet og sammenholdet mellem medarbejderne. Vi har opskriften på netop dette med gode råvarer og madglæde.

Vi leverer vores verdens inspirerede frokost til arbejdspladsen. Start i Ishøj og tag en jordomrejse og tilbage igen, med ny energi på kun 30 minutter.

Frokostordning i Ishøj hvor alle kan være med!

Alle kan være med til bords, når Global Gastro leverer jeres frokostordning i Ishøj. Vi har nemlig taget højde for alle præferencer og allergener, og det betyder eksempelvis, at hver medarbejder har mulighed for at justere med dressing, chili eller lignende.

Har arbejdspladsen en vegetar, så er det intet problem! Vi sørger for at levere et vegetarisk alternativ til de varme retter, samt et vegetarisk alternativ til pålægsudvalget.

For dem, der har allergener eller intolerancer, har vi selvfølgelig også taget højde for det i vores frokostordning til Ishøj. Via bestilling leverer vi eksempelvis alternativer til den varme ret, der er glutenfri, uden svinekød eller noget helt tredje.

Jeres frokostordning til Ishøj vil blive leveret på arbejdspladsen om formiddagen, så maden er klar og varm til frokost.

De varme retter bliver leveret i varmebokse, mens de kolde retter leveres i let håndterbare kasser.

Bestil en delikat, mættende og varieret frokostordning til Ishøj i dag og mærk madglæden vokse blandt medarbejderne på arbejdspladsen.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her