GLOBAL GASTRO

Frokostordning Valby

Global Gastro leverer en varieret og velsmagende frokostordning Valby direkte virksomheden. Prøv den delikate frokostordning Valby og få en madoplevelse ud over det sædvanlige og lad madglæden vokse.

Vi skaber madglæde

Frokostordning Valby: velsmagende og varieret frokost direkte leveret

Global Gastro står bag jeres nye velsmagende og varierede frokostordning Valby, leveret direkte til virksomheden, så det står klar til de sultne medarbejdere. Når I vælger vores frokostordning, kan I se frem til at opleve og smage jer gennem nye kulinariske retter hver eneste arbejdsdag. Vores hårdtarbejdende kokke søger nemlig inspiration fra hele verdens køkkener, så I kan smage løs på nationale og internationale retter hver dag. Vi leverer vores kendte firmafrokost i hele Københavnsområdet, herunder vores frokostordning Valby.

Vi værdsætter friske og gode råvarer, og naturligvis også mad af høj kvalitet. Af samme årsag, er vi altid på udkig efter de bedste råvarer i sæson. Dette sikrer nemlig den absolut bedste smag, men faktisk også det bedste næringsindhold, så alle kollegerne får en god og nærende frokost, der kan holde dem kørende resten af dagen.
Tag medarbejderne med på en smagsrejse gennem alverdens velsmagende køkkener, hvor I kan opleve alt mellem mexicansk, thai, italiensk, græsk, dansk og meget, meget mere.

Vores frokostordning Valby tager altid udgangspunkt i en varieret menu. Denne menu skifter hver eneste dag, så I aldrig skal spise det samme. Jeres smagsløg vil aldrig kede sig og der er noget nyt at se frem til hver eneste dag omkring frokosttid. Ingen dage i livet er ens, så hvorfor skal frokosten være det?

Selvom menuen varierer, er én ting altid sikker: I bliver budt indenfor i en verden af smag. Vi kæler nemlig for detaljerne og finder frem til de helt rigtige smagssammensætninger.
Vores frokostordning Valby menu består altid af flere retter, så alle hver især har mulighed for at fylde deres tallerken nøjagtig som de lyster.

Global Gastros frokostordning Valby består af følgende:

Når I vælger at bestille jeres velsmagende frokostordning Valby, kan I se frem til at få leveret en varieret frokost hver arbejdsdag. Maden bliver leveret direkte til døren ind frokost, så alt er klar, når de sultne kolleger rammer frokoststuen.
Undgå at spise det samme mad hver dag og lad bare rugbrødet og gårsdagens middagsrester blive hjemme – I kan i stedet forkæle jeres smagsløg og maver med Global Gastros frokostordning Valby.

Vores frokostordning Valby lader jer smage på hele verden

Vores navn forpligter. Derfor tager vores frokostordning Valby også udgangspunkt og inspiration i velsmagende retter fra hele verden. Tag på en smagsrejse verden rundt, hvor I kan glæde jer til alt lige fra de klassiske danske retter til international velsmag, som der ikke er at finde i andre frokostordninger.

Alle har efterhånden hørt, at det er vigtigt, at spise varieret. Det giver kroppen den nødvendige næring til at klare dagen, men det sørger faktisk også for at vores smagsløg ikke keder sig. Langt størstedelen af alle mennesker sætter stor pris på at prøve nye retter, da det er med til at udvide deres horisont og skaber samtidig en forståelse for andre kulturer, køkkener og verdensdele. Desuden giver det også en god afveksling i hverdagen, hvis man sørger for at spise varieret. Vores dage er sjældent ens, så hvorfor skulle vores mad være det?
Global Gastro leverer et nyt smagsindtryk hver eneste arbejdsdag med vores frokostordning Valby, så jeres virksomhed kan glæde både gane og mave.

Vores frokostordning Valby forkæler med alt mellem de velkendte danske klassikere som eksempelvis hakkebøffer og frikadeller, men også lækre klassiske retter fra resten af verden. Menuen byder desuden også på nyfortolkninger af kendte retter, så smagsindtrykket kun bliver endnu bedre.

Hver dag serveres en ny varm ret, hvor I kan glæde jer til alt mellem sunde retter til comfort food, der fejrer når det er fredag. Den varme ret kan eksempelvis bestå af lækker cremet pasta carbonara, byg-selv-burgere, thai curry, butter chicken, shawarma eller lasagne.

Ved siden af den varme ret i vores frokostordning Valby serveres der altid to forskellige lækre salater, der er sprængfyldt med gode råvarer. Ligesom de varme retter, byder vores salater også på både klassikere og nyfortolkninger fra hele verden. De spændende kombinationer er med til at fremhæve hver enkelte grøntsags smag, hvor I kan mødes af fx et asiatisk twist, italiensk tomatsalat eller en dansk sommersalat.

Frokostordning Valby - noget for enhver smag!

Hos Global Gastro kan alle være med! Vores frokostordning Valby byder nemlig på mange valgmuligheder. Ligesom alle mennesker er forskellige, så har vi også alle sammen forskellige præferencer, hvad angår mad. Det har vi naturligvis taget højde for, så alle kan sidde sammen rundt om frokostbordet.
Vi sørger for at justere krydderier, så alle føler sig velkomne. Det er desuden også muligt at justere med chili efter eget ønske, såfremt retten indeholde dette.

Har I kolleger, der foretrækker at spise vegetarisk? Dette er intet problem i vores frokostordning Valby! Vi leverer gerne et vegetarisk alternativ til den varme ret samt et vegetarisk pålæg.

Hvis den varme ret ikke falder i smag, er der stadig rig mulighed for at blive mæt. Tallerkenen kan nemlig stadig fyldes med de to lækre salater samt frisk og hjemmebagt brød med hele tre slags pålæg.

Hvis en kollega lider af allergi, kan dette naturligvis også tilpasses! Lad os blot vide hvilken allergi vi skal tage højde for, så sørger vi for at levere et alternativ, hvadenten det er gluten, laktose, nødder eller noget helt fjerde.
Der er desuden altid en liste med allergener ved hver enkelt ret, så alle kan føle sig trygge.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her