GLOBAL GASTRO

Frokostordning Amager

Global Gastro leverer en både sund og varieret frokostordning på Amager. Her kan I forvente at få leveret spændende og velsmagende frokost direkte til jeres virksomhed og I kan vide jer sikre på at få nye kulinariske oplevelser hver eneste arbejdsdag. Al mad kokkereres af dygtige kokke og med inspiration fra alle verdenshjørner, så der er noget nyt at se frem til hver dag.

Vi skaber madglæde

Vi leverer en varieret frokostordning på Amager

Vi tilbyder frokostordning på Amager til store og små virksomheder. Vi sætter pris på god kvalitet og friske råvarer. Derfor søger vi også altid sæsonens bedste på markedet. Hos Global Gastro kan I bl.a. smage jer gennem det mexicanske køkken, thai curry, krydret indiske retter, italiensk eller den klassiske danske hakkebøf med bløde løg og surt.

I kan forvente en varieret frokostordning leveret til hele Amager, hvor I bliver budt velkommen i en verden af smag. Vores menu ændres dagligt og byder altid på noget nyt og spændende, så ingen dage er ens. I kan dog altid vide jer sikre på at frokostordningen byder på flere retter, så alle medarbejdere har mulighed for at spise varieret og fylde tallerkenen præcist som de vil.

Vores firmafrokost består altid af:

Når I bestiller frokostordning på Amager, kan I derfor se frem til at få en varieret frokost hver dag, hvor I ikke behøver at spise det samme dag ud og dag ind. Glem alt om de kedelige rugbrødsmadder eller rester fra gårsdagens aftensmad og lad madglæden blomstre med en frokostordning fra Global Gastro.

Tag på smagfuld jordomrejse med vores frokostordning på Amager

Vores navn forpligter og derfor leverer Global Gastro en velsmagende og varieret frokostordning på Amager med inspiration fra alle verdens køkkener. Lad medarbejderne spise sig gennem både de velkendte internationale retter eller skønne retter med inspiration fra andre køkkener.

Alle ved, at det er bedst at spise varieret og det kan samtidig også være spændende at afprøve forskellige verdens køkkener, for at stifte bekendtskab med andre madkulturer. Varieret kost fra forskellige køkkener sørger desuden for at give afveksling i hverdagen, da det giver mulighed for at få flere smagsindtryk, der forkæler ganen. De gode råvarer sørger for at forkæle maven og resten af kroppen.

Få en globalt inspireret frokostordning på Amager, der byder på varme krydderier fra østen, klassiske danske retter, spændende nyfortolkninger af klassiske vestlige retter, amerikansk velsmag eller et hurtigt besøg i det mexicanske køkken.

Den varme ret varierer fra dag til dag, men kan eksempelvis byde på gul karry med kylling og ris, hakkebøf med kartofler, butter chicken med ris, barbecue burgers, italiensk spaghetti bolognese eller græsk farsbrød med salat.

Vores velsmagende frokostordning på Amager byder naturligvis også på sunde salater. Vi sørger for at levere hele 2 forskellige salater, der garanterer sunde grøntsager efter sæson. Ligesom ved de varme retter, byder vores salater også på en smagfuld jordomrejse og I kan således mødes af både danske sommersalater, asiatisk inspirerede salater med sesam og koriander, de velkendte tomatsalater fra Sydeuropa og meget mere.

Der er noget for alle i vores frokostordning på Amager

Global Gastros frokostordning på Amager er for alle! Selvom at vi tager jer på en smagsrejse hele jorden rundt, så sørger vi altid for at tilpasse de mange smagsindtryk, så de fleste kan være med. Det betyder eksempelvis, at maden ikke er meget stærk som udgangspunkt, men at den kan justeres ved hjælp af de medfølgende saucer, dressinger osv. Hvis der indgår stærke ingredienser som fx jalapenos eller chili, kan dette oftest let fjernes, så det ikke indtages.

Hvis I har medarbejdere, der foretrækker at spise vegetarisk er dette også en mulighed som tilvalg i vores frokostordning på Amager. Der tilbydes en vegetarisk mulighed som alternativ til den varme ret og denne lægger sig så vidt muligt op ad den primære varme ret rent smagsmæssigt. Et eksempel på det vegetariske alternativ kan være, at der benyttes tofu i stedet for kylling eller at der laves en vegetarlasagne i stedet for en klassisk variant med oksekød.

Som del af frokostordningen til Amager finder I også både brød og et udvalg af pålæg, hvis den varme ret ikke falder i smag hos enkelte medarbejdere. I finder desuden et udvalg af forskellige oste hver tirsdag og en ny kage hver eneste torsdag.

Såfremt at der er allergener blandt medarbejderne, tager vi naturligvis også højde for dette. Vi har ofte alternativer, så alle kan nyde en lækker frokostordning på Amager. Kontakt os gerne ved allergener samt vegetariske tilføjelser.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her