GLOBAL GASTRO

Frokostordning Herlev

Global Gastro er navnet på jeres nye frokostleverandør af jeres velsmagende frokostordning i Herlev. Mærk madglæden vokse hver dag – med direkte levering.

Vi skaber madglæde

Frokostordning Herlev - Varierende frokost til alle ansatte

Når Global Gastro er jeres nye leverandør af frokost, er der sørget for at hver ret er perfekt tilberedt og har den bedste tilsmagning hver gang.

Vores fantastiske kokke brænder for detaljerne og får sin inspiration til nye retter fra alle klodens hjørner. De ansatte på arbejdspladsen får den ultimative madoplevelse, når I i frokostpausen tager på en daglig jordomrejse og får nye kulinariske oplevelser med i bagagen.

Hos Global Gastro taler vi for gode råvarer og higer efter den bedste kvalitet, hvilket også kan smages i de retter vi tilbereder. Til tilberedningen af vores retter bruger vi kun sæsonens bedste råvarer, som dermed sørger for at I oplever den bedste smag i retterne.

Med Global Gastro som jeres frokostleverandør, vil I blive introduceret for mange internationale og nationale retter, heriblandt en klassisk dansk hakkebøf, en god indisk curry, italiensk bolognese, amerikanske barbecue burgers, thailandske retter og meget andet.

Byd de ansatte velkomne til en verden fyldt med smag, der er kendetegnet med nye og interessante retter hver uge ved frokosttid, og sig farvel til smagsløse madpakker med tørt rugbrød og gårsdagens rester fra aftensmaden.

Vores frokostordning til Herlev består af følgende:

Frokostmenuen er vekslende fra dag til dag, så der er noget for enhver smag
Global Gastro er stolte leverandører af vores delikate og ikke mindst mættende frokostordning i hele Københavnsområdet, skal vi også levere til jeres arbejdsplads?

Frokostordning Herlev: Mød verdens kulturerne i frokostpausen

Der er en årsag til at vi hedder Global Gastro. Vores retter bliver nemlig tilberedt med ideer fra alle klodens hjørner og leveres direkte til jeres frokostbord.

Find behag i de velkendte og klassiske danske retter samt fra de interessante og eksotiske retter fra andre verdenskøkkener. Vi higer efter, at to dage ikke må smage ens.

Ikke alle forstår vigtigheden i at have varieret kost og opleve verdens mange madkulturer.
Når Global Gastro er jeres leverandør af jeres frokostordning til Herlev, sørger vi for at problemet bliver løst.

Kæl for smagsløgene og maverne med skøn mad – og mærk en god atmosfære sprede sig blandt de ansatte og et styrket sammenhold med vores hjemmelavede opskrifter, hvor sæsonens råvarer og glæden for mad er i fokus.

Få vores verdensinspireret frokost leveret til jeres arbejdsplads. Begiv jer på en jordomrejse, der begynder i Herlev og kom tilbage med ny energi på kun 30 minutter.

Frokostordning i Herlev - her er noget for alle

Alle er velkommen til bords, når Global Gastro er leverandør af jeres frokostordning i Herlev.
Vi har taget højde for forskellige madpræferencer og allergener, så hver ansat har en chance for at tilpasse dagens retter med eksempelvis dressing, chili eller lignende.

Hvis nogle ansatte er vegetarer, bliver der taget højde for det! Vi sørger for et vegetarisk alternativ til de varme retter, samt et vegetarisk alternativ til pålægget, som bliver tilføjet til leveringen.

Har andre ansatte nogle allergener eller intolerancer, så sørger vi selvfølgelig også for alternativer, der er tilpasset til dem, der inkluderes i vores frokostordning til Herlev. Over bestilling, kan vi f.eks. sørge for alternativer til den varme ret, der eksempelvis er glutenfri eller uden svinekød.

Hver arbejdsdag omkring formiddagen bliver jeres frokostordning til Herlev leveret på arbejdspladsens adresse, så er maden klar og varm til det er frokosttid.

De varme retter i ordningen bliver leveret i varmebokse, så de forbliver varme indtil frokosttid, mens de kolde retter leveres i let håndterbare kasser og er klar til anretning med det samme.

Bestil en dejlig, mættende og vekslende frokostordning til Herlev i dag og mærk glæden for mad sprede sig hos de ansatte på arbejdspladsen.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her