GLOBAL GASTRO

Frokostordning Vesterbro

Global Gastro leverer en varieret og velsmagende frokostordning på Vesterbro. I kan forvente at få leveret en lækker firmafrokost leveret direkte til arbejdspladsen – altid tilberedt af vores dygtige kokke.

Vi skaber madglæde

Frokostordning Vesterbro: frokost leveret hver arbejdsdag

Global Gastro står bag tilberedningen og leveringen af jeres lækre og velsmagende frokostordning på Vesterbro.
Jeres frokost kokkereres af vores dygtige kokke, der kæler for detaljerne og tilsmagningen. Kokkene drager inspiration fra alle verdenshjørner, så I kan vide jer sikre på at få en ny kulinarisk oplevelse hver eneste arbejdsdag.
Vi værdsætter gode råvarer og god kvalitet, hvilket også afspejler sig i smagen. Vi sørger nemlig for at finde markedets bedste råvarer i sæson, hvilket giver den bedste smag og en fuldendt oplevelse.
Hos Global Gastro kan I smage jer gennem mange forskellige nationale og internationale retter, som fx thai curry, dansk hakkebøf, italiensk pasta, indisk butter chicken, græske kødboller og meget, meget mere.

Vores frokostordning Vesterbro byder indenfor i en verden af smag, hvor menuen skifter hver dag. Dette giver ikke kun en ny ret at se frem til, men gør også, at I kan glemme alt om de kedelige madpakker eller at skulle gemme resterne fra gårsdagens middag, så de kan spises lunkne til frokost.

En frokostordning Vesterbro består af:

Hele menuen skiftes og I kan fylde jeres tallerkener præcist som I hver især har lyst til. Glem de kedelig rugbrødsmadder og lad madglæden blomstre på arbejdspladsen.
Global Gastro leverer en velsmagende og varieret frokostordning til hele Københavnsområdet, herunder Vesterbro.

Tag på en velsmagende jordomrejse med vores frokostordning Vesterbro

Vores navn forpligter. Global Gastro leverer jeres frokostordning på Vesterbro med inspiration fra hele verden og lader dine kolleger tage på en jordomrejse i frokostpausen.
Spis jer gennem de velkendte danske retter, men tag også på oplevelse blandt alle de mange internationale retter, hvor ingen dage er det samme.

De fleste ved, at det er godt at spise varieret samt at udforske andre køkkener, smag og retter. Med Global Gastros frokostordning bliver det let som en leg, at afprøve nye spændende smagssammensætninger og eksotiske retter. Vi gør alt arbejdet, så I selv slipper for at skulle stå i køkkenet og finde frem til de mange smage. Vores mad forkæler ikke kun smagsløgene, de forkæler også maven og det gode kollegaskab. Altid baseret på gode råvarer, god smag og stor madglæde.

Den globalt inspirerede firmafrokost leveres direkte til jer på Vesterbro, men selvom I befinder jer i Danmark, behøver jeres frokostpause ikke at gøre det. Tag på en halv times rejse til Mexico, Italien, Grækenland eller Thailand, og smag jer gennem både spændende klassiske retter og nyfortolkninger af fx tacos, pasta, moussaka eller curry.

Hos Global Gastro kan alle være med! Selvom vi byder jer velkomne på en spændende smagsrejse jorden rundt, så sørger vi for at tilpasse smagen, så alle kan være med. Det betyder eksempelvis, at chili kan til- eller fravælges, koriander kan sorteres fra og dressing kan selv justeres, så man får den ønskede mængde.

Frokostordning Vesterbro - altid noget for alle

Er der vegetarer på arbejdspladsen? Dette er naturligvis intet problem. Vi tilbyder altid en vegetarisk version af dagens varme ret, ligesom der også er en vegetarisk variant af pålægget.

Kontakt os gerne ved allergier eller intolerancer. Vi imødekommer langt de fleste madpræferencer og tilpasser maden til allergier og lignende. Der kan eksempelvis laves en glutenfri ret eller en ret uden nødder, hvis dette er nødvendigt for medarbejdernes velbefindende.

Vores chauffør sørger for at levere jeres frokostordning på Vesterbro i løbet af formiddagen, så maden står klar inden de sultne maver kalder på frokost.
De varme retter leveres i varmebokse, så maden holdes varm og ikke behøver at genopvarmes. Salater og brød leveres i plastkasser, der er lette at håndtere.
Maden serveres i pænt service, så det er klar til at sættes direkte på bordet.

Bestil allerede i dag og lad arbejdspladsens madglæde blomstre.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her