GLOBAL GASTRO

Frokostordning Glostrup

Global Gastro er navnet på jeres virksomheds nye udsøgte frokostordning i Glostrup. Oplev madglæden vokse dagligt – med direkte levering.

Vi skaber madglæde

Frokostordning Glostrup - varieret frokost til alle

Med Global Gastro som jeres nye frokostleverandør, bliver der sørget for den perfekte tilberedning og ultimative tilsmagning hver eneste gang.

Vores utrolige kokke kæler for detaljerne og finder inspiration til nye retter fra alle verdenshjørner. Arbejdspladsen får den bedste madoplevelse, når I i frokostpausen tager en jordomrejse hver dag og får en ny kulinarisk oplevelse i bagagen.

Global Gastro er fortaler for gode råvarer og stræber altid efter den bedste kvalitet, hvilket kan smages i den mad vi tilbereder. Vi bruger udelukkende sæsonens bedste råvarer ved tilberedningen, og dermed er det kun den bedste smag, der kan opleves i vores retter.

Når Global Gastro er jeres frokostleverandør, vil I blive præsenteret for mange internationale og nationale retter, heriblandt en klassisk dansk hakkebøf, en god indisk curry, italiensk bolognese, amerikanske barbecue burgers, thailandske retter og meget andet.

Byd kollegerne velkomne i en verden fyldt med smag, som er præget af nye og spændende retter uge for uge ved frokosttid, og glem alt om smagløse madpakker med tørt rugbrød eller resterne fra gårsdagens aftensmad.

Vores frokostordning til Glostrup består af følgende:

Frokostmenuen er forskellig fra dag til dag, så der er noget for enhver smag

Global Gastro er leverandør af vores skønne og mættende frokostordning i hele Københavnsområdet, skal vi også inkludere jeres arbejdsplads?

Frokostordning Glostrup: Oplev verdens kulturer i frokostpausen

Det er ikke tilfældigt, at vi hedder Global Gastro. Vores retter er nemlig lavet med inspiration fra alle verdenshjørner og leveres direkte til jeres frokostbord.

Nyd de velkendte klassiske danske retter samt de spændende og eksotiske retter fra andre køkkener i verden. Vi stræber efter, at to dage ikke skal smage ens.

Ikke alle aner vigtigheden i at spise en varieret kost og opleve verdens forskellige madkulturer. Med Global Gastro som jeres leverandører af jeres frokostordning til Glostrup, sørger vi for at løse problemet.

Forkæl smagsløgene og maverne med dejlig mad – og fornem en positiv atmosfære i kollegaskabet og sammenholdet mellem medarbejderne med vores helt egne opskrifter, hvor gode råvarer og madglæde er fokus.

Få leveret vores verdensinspirerede frokost til jeres arbejdsplads. Tag på en jordomrejse med startdestination i Glostrup og vend tilbage med ny energi på kun 30 minutter.

Frokostordning i Glostrup - her er der noget for enhver!

Byd alle velkommen til bords, når Global Gastro er leverandør af jeres frokostordning i Glostrup.
Vi har nemlig taget højde for præferencer og allergener, så hver medarbejder har mulighed for at tilpasse dagens retter med eksempelvis dressing, chili eller lignende.

Er nogle medarbejdere vegetarer, så tages der højde for det! Vi laver et vegetarisk alternativ til de varme retter, samt et vegetarisk alternativ til pålægget, som kommer med i leveringen.

Er der nogle andre allergener eller intolerancer, laver vi selvfølgelig også alternativer, der tager højde for det i vores frokostordning til Glostrup. Via bestilling, kan vi f.eks. levere alternativer til den varme ret, der eksempelvis er glutenfri eller uden svinekød.

Hver arbejdsdag om formiddagen bliver jeres frokostordning til Glostrup leveret på arbejdspladsens adresse, så maden er klar og stadigvæk er varm ved frokosttid.

De varme retter leveres i varmebokse, så de holdes varme indtil frokosttid, mens de kolde retter leveres i let håndterbare kasser og er klar til anretning.

Bestil en skøn, mættende og vekslende frokostordning til Glostrup i dag og fornem madglæden spreder sig hos medarbejderne på arbejdspladsen.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her