GLOBAL GASTRO

Frokostordning Brøndby

Global Gastro er leverandørerne på jeres nye delikate frokostordning i Brøndby. Lad madglæden spire på arbejdspladsen hver dag – med direkte levering.

Vi skaber madglæde

Frokostordning Brøndby - varierende frokost tilpasset til alle

Som jeres nye frokostleverandør, sørger Global Gastro for den perfekte tilberedning og gennemført tilsmagning hver eneste gang.

Vores fortrinlige kokke brænder for detaljerne og finder inspiration fra alle verdenshjørner.
Arbejdspladsens madoplevelse bliver så stor som mulig, når I tager en jordomrejse og får en ny kulinarisk oplevelse i frokostpausen, hver dag.

Hos Global Gastro advokerer vi for gode råvarer og sørger altid for top kvalitet, hvilket kan smages. Vi bruger kun de allerbedste råvarer i sæsonen, så kun den bedste smag kan opleves i vores retter.

Med Global Gastro som jeres frokostleverandør, vil I komme til at smage mange internationale og nationale retter, herunder en klassisk dansk hakkebøf, en god indisk curry, italiensk bolognese, amerikanske barbecue burgers, thailandske retter og meget andet.

Lad os byde kollegerne indenfor til en smagfuld verden, præget af nye og spændende retter uge for uge ved frokosttid, og vink farvel til de smagløse madpakker med tørt rugbrød og resterne fra gårsdagens aftensmad.

Vores frokostordning til Brøndby består af følgende:

Frokostmenuen skifter fra dag til dag, så der vil altid være noget for alle.

Global Gastro leverer vores lækre og mættende frokostordning til hele Københavnsområdet. Skal vi også levere til jeres arbejdsplads?

Frokostordning Brøndby: Oplev verdens kulturer i frokostpausen

Det er bevidst, at vi hedder Global Gastro. Hos Global Gastro finder vi nemlig inspiration til vores retter fra alle verdenshjørner til jeres madoplevelse i frokostpausen.

Nyd de velkendte klassiske danske retter samt de interessante og eksotiske retter fra andre køkkener i verden. Vi lover, at to dage ikke vil smage ens.

Ikke alle er klar over, hvor vigtigt det er at spise varieret kost samt hvor vigtigt det også er at vi udforsker de forskellige madkulturer i verden.
Med Global Gastro som jeres leverandør af jeres frokostordning til Brøndby bliver problemet løst med det samme.

Forkæl smagsløgene og de sultne maver med god mad – og mærk et positivt skift i kollegaskabet og sammenholdet hos medarbejderne med vores egne opskrifter, gode råvarer og madglæde.

Vores verdensinspirerede frokost bliver leveret til jeres arbejdsplads. Start jordomrejsen i Brøndby og vend tilbage med fornyet energi på kun 30 minutter.

Frokostordning i Brøndby - her er der noget for alle!

Alle er velkomne til bords, når Global Gastro sørger for jeres frokostordning i Brøndby. Vi har nemlig medregnet de forskellige præferencer og allergener, og det betyder derfor, at hver medarbejder har mulighed for at justere retterne med eksempelvis dressing, chili eller lignende.

Er der en vegetar på arbejdspladsen, så tager vi højde for det! Vi sørger for at et vegetarisk alternativ til de varme retter samt et vegetarisk alternativ til pålægget er med i leveringen.

Hvis der er nogle allergener eller intolerancer, har vi selvfølgelig også medregnet det i vores frokostordning til Brøndby. Gennem bestilling sørger vi eksempelvis for at levere alternativer til den varme ret, der eksempelvis er glutenfri eller uden svinekød.

Jeres frokostordning til Brøndby bliver leveret på arbejdspladsen om formiddagen hver arbejdsdag, så maden er klar og stadigvæk er varm ved frokosttid.

De varme retter bliver leveret i varmebokse, så de holder sig varme, mens de kolde retter leveres i let håndterbare kasser, klar til anretning.

Bestil en lækker, mættende og varierende frokostordning til Brøndby i dag og oplev madglæden vokse hos medarbejderne på arbejdspladsen.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her