GLOBAL GASTRO

Frokostordning Gladsaxe

Global Gastro sørger for at levere en velsmagende og varieret frokostordning i Gladsaxe direkte til arbejdspladsen. Oplev madglæden hver eneste arbejdsdag og prøv den delikate frokostordning.

Vi skaber madglæde

Frokostordning Gladsaxe: velsmag leveret direkte

Global gastro leverer jeres varierede og velsmagende frokostordning Gladsaxe direkte til virksomheden, så det står klar til de sultne medarbejdere ved frokosttid. Når I vælger vores ordning, vil I opleve og smage jer gennem mange forskellige kulinariske retter hver arbejdsdag. Vores kokke sørger nemlig for at hente inspiration fra hele verden og sætter et globalt præg på retterne, så I kan smage på hele verden. Vi leverer vores frokostordning i hele Københavnsområdet, herunder Gladsaxe.

Vi sætter pris på de gode råvarer og friskhed, og naturligvis mad og smag af høj kvalitet. Dette er grunden til at vi altid er på udkig efter de bedste råvarer, der er i sæson. Det er nemlig sådan man får den bedste smag, men også det bedste næringsindhold, så alle kollegerne får en god og nærende frokost.
Tag medarbejderne med på en smagsrejse gennem hele verdens forskellige køkkener. Vores frokostordning Gladsaxe tilbyder nemlig oplevelser fra bl.a. det mexicanske, thailandske, italienske, græske, danske og amerikanske køkken og mange, mange flere.

Vores frokostordning Gladsaxe tager altid udgangspunkt i en varieret menu, der skifter hver dag. Så slipper I for at skulle spise det samme flere dage i træk. Smagsløgene vil aldrig komme til at kede sig, netop fordi der er noget nyt og spændende at se frem til hver dag ved frokosttid. Ingen dage er ens, så det bør vores mad heller ikke være.

Selvom menuen varierer fra uge til uge, så er én ting dog altid sikker: I bliver inviteret indenfor i en hel verden af smag. Vi kæler for detaljerne og sætter smagene sammen, så de giver den bedste oplevelse. Vores frokostordning Gladsaxe består altid af flere retter, så der er noget for enhver smag og så alle kan fylde deres tallerken, præcist som de vil.

Frokostordning Gladsaxe fra Global Gastro består af følgende:

Når I vælger at bestille jeres varierede og velsmagende frokostordning Gladsaxe, så kan I se frem til at få lækker frokost hver eneste arbejdsdag. Vi leverer direkte til døren inden spisetid, så det hele er klar til den velfortjente spisepause.
Lad de kedelige rugbrødsmadder blive derhjemme og undgå at spise kedelige rester fra gårsdagens middag – forkæl i stedet både smagsløgene og maverne med Global Gastros frokostordning Gladsaxe.

Smag på hele verden med vores frokostordning Gladsaxe

Vores navn forpligter. Derfor bliver I også budt på en rejse gennem hele verden med vores frokostordning Gladsaxe. Smag jer gennem både danske og internationale retter, som der ellers ikke er til at finde i andre frokostordninger.

Langt de fleste ved, at det er vigtigt, at spise varieret, da dette giver kroppen den nødvendige næring, der giver energi til hele dagen. Men det er faktisk også vigtigt at spise varieret, så smagsløgene ikke kommer til at kede sig. Mange sætter pris på at prøve nye retter, da det er med til at øge vores forståelse for andre kulturer og samtidig give en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Det giver desuden også en god afveksling i hverdagen, når man spiser varieret. Dette kan heldigvis let opnås med Global Gastros frokostordning Gladsaxe.

Vores frokostordning Gladsaxe forkæler med alt lige fra de danske klassikere, men også spændende internationale retter. I bliver ligeledes også budt på nyfortolkninger af kendte retter, hvor smagsindtrykket kun bliver endnu bedre.

Der serveres en varm ret hver eneste arbejdsdag, hvor I kan glæde jer til alt mellem sunde, velsmagende retter til comfort food og højt elskede klassikere. Den varme ret kan eksempelvis være lasagne, thai curry, shawarma, burger, pasta carbonara eller en hakkebøf.

Udover den varme ret i vores frokostordning Gladsaxe, så serveres der også altid to lækre salater, spækket til randen af gode råvarer, smag og vitaminer. Ligesom ved de varme retter, bliver I også her budt på en jordomrejse med smage fra hele verden. De spændende kombinationer kan byde på alt fra sommerlige salater, til salater med et asiatisk eller italiensk twist.

Frokostordning Gladsaxe - altid noget for enhver smag

Alle kan være med hos Global Gastro! Vores frokostordning Gladsaxe byder nemlig på flere valgmuligheder.
Ligesom vi mennesker er forskellige, har vi naturligvis også forskellige præferencer hvad mad og smag angår. Dette har vi selvfølgelig taget højde for, hvorfor I også finder et bredt udvalg, når I samles omkring frokostbordet.
Krydderier justeres, så alle kan være med, ligesom det også er muligt selv at vælge hvor meget chili der ønskes, hvis retten indeholder dette.

Hvis I har medarbejdere, der foretrækker at spise vegetarisk, er dette naturligvis intet problem ved vores frokostordning Gladsaxe. Vi leverer rigtig gerne et vegetarisk alternativ, ligesom der altid medfølger et vegetarisk alternativ til pålægget.

Falder den varme ret ikke i smag hos enkelte kolleger, er der stadig stor mulighed for at blive mæt. Gå ombord i de lækre salater og fyld tallerkenen med friskbagt rugbrød og velsmagende pålæg.

Allergener? Lad os tilpasse maden, så alle kan deltage om frokostbordet. Lad os blot vide hvilken allergi der er tale om, så leverer vi et særligt alternativ til den daglige frokostordning Gladsaxe.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her