GLOBAL GASTRO

Frokostordning København

Global Gastro leverer en sund og lækker frokostordning i København, hvor I kan forvente at få leveret spændende og velsmagende frokost direkte til jeres virksomhed. Maden laves af dygtige kokke med inspiration fra alle verdenshjørner.

Vi skaber madglæde

Få en varieret frokostordning i København

Vi leverer sund og varieret frokost til virksomheder i hele Storkøbenhavn. Maden kokkereres med inspiration fra alle verdens kontinenter, så du kan være helt sikker på nye kulinariske oplevelser hver eneste arbejdsdag!

Vi værdsætter god kvalitet og afsøger altid markedet for sæsonens bedste råvarer. Hos os kan du bl.a. opleve lækker krydret indisk, mexicansk, thai curry, italiensk eller den gode klassiske hakkebøf med bløde løg og surt.

Du kan forvente en skøn og varieret frokostordning i København, hvor du bliver budt velkommen ind i en verden af smag. Selvom menuen ændres dagligt, kan du altid vide dig sikker på at maden byder på flere retter, så I alle har mulighed for at spise varieret og fylde jeres egen tallerken, præcist som I vil have det.

Hver frokost pakke består af følgende:

Når du bestiller en frokostordning i København, kan du altså se frem til en varieret frokost, så du aldrig behøver at spise det samme. Glem de kedelige rugbrødsmadder eller rester fra middagen i går og lad dine kollegaer sætte gang i deres smagsindtryk og lad madglæden blomstre.

Rejs hele verden rundt med vores frokost catering i København

Vores navn forpligter. Global Gastro leverer en varieret firma frokost ud af huset i København, hvor du kan rejse hele verden rundt på en madrejse. Lad dine medarbejdere eller kolleger spise sig gennem kendte internationale retter og inspirerede retter, hvor ingen dage byder på det samme.

Det er sundt at spise varieret og det er spændende at give sig i kast med køkkener fra resten af verden, da det er med til at skabe kendskab til andre madkulturer. Det giver desuden også lidt afveksling i hverdagen, når du har mulighed for at få mange forskellige smagsindtryk, der forkæler ganen og gode råvarer, der forkæler maven og kroppen.

Få en globalt inspireret firma frokostordning i København, der byder på varme krydderier fra østen, klassiske retter fra Europa, spændende nyfortolkninger af danske hverdagsretter, amerikansk karakteristika eller et besøg i det mexicanske køkken.

Eksempler på den varme ret kan eksempelvis være gul karry med kylling og ris, stegt kamfilet med hvedekernesalat, hakkebøffer med kartofler, italiensk spaghetti bolognese, græsk farsbrød eller butter chicken med ris.

Frokost ud af huset i København skal også byde på sunde og smagfulde salater. Vi sørger for at levere hele 2 forskellige kreative salater, der garanterer sunde grøntsager og en god mæthedsfornemmelse. Ligesom ved de varme retter, tager vores salater dig på en jordomrejse, hvor du kommer gennem de sommerlige salater med søde frugter, asiatisk inspirerede salater med sesam og koriander samt de velkendte og populære tomatsalater fra Sydeuropa.

Frokostordning i København - noget for alle

Global Gastros firmafrokost i København er for alle! Selvom I kommer hele verden rundt, sørger vi for at tilpasse alle de mange smagsindtryk, så de fleste kan være med. Det betyder bl.a. at maden ikke er for stærk fra starten af, men kan justeres efter eget ønske, fx hvis der medfølger en dressing. Du skal derfor ikke føle dig skræmt af at besøge det mexicanske eller asiatiske køkken, hvor der ofte indgår ingredienser som jalapenos, chili og andre stærke ting. Det er ofte også muligt at fjerne skiver af chili eller jalapenos, da dette ikke skæres for tyndt eller hakkes fint.

Er en af dine medarbejdere eller kolleger vegetar? Vi tilbyder en vegetarisk mulighed til den varme ret, så alle kan være med på vores lækre frokostordning i København. Den vegetariske mulighed lægger sig altid så meget op af den primære varme ret som muligt, så alle får det samme køkken, smagsindtryk fra krydderier og lignende. Et eksempel på den vegetariske mulighed i Global Gastros frokost catering kunne være tofu i stedet for kylling til en gul karry.

Varieret mad er vigtig for at holde gang i kroppen samt aktivere smagsløgene og madglæden, men det er også vigtigt, så alle kan være med. Derfor finder du både en varm ret (enten med kød eller vegetarisk), rugbrød, hvidt brød, flere slags pålæg, en pålægssalat og hele to forskellige fyldige og kreative salater. Du finder desuden et udvalg af oste hver tirsdag og en ny kage hver torsdag.

Er der allergener blandt medarbejderne? Vi tager gerne højde for allergener, såsom gluten eller nødder og bringer et alternativ. Vi har ofte glutenfri alternativer til pasta og lignende, så retten bliver det samme.

Kontakt os gerne ved allergener og vegetariske tilføjelser.

Levering af firmafrokost i København

Vi leverer vores frokostordning i København. Naturligvis inden jeres frokost, så det er klar til de sultne medarbejdere.
Maden leveres i bokse, så den holder sig frisk og varm. Boksene og servicen gør det let at pakke ud og stille frem på bordet, så maden kan tages som buffet og nydes.

Skab en fest for sanserne og bestil en globalt inspireret frokostordning, der skaber madglæde.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her