GLOBAL GASTRO

Frokostordning Østerbro

Global Gastro leverer en lækker og varieret frokostordning på Østerbro. I kan forvente at få leveret en velsmagende og spændende firmafrokost til Østerbro – altid tilberedt af vores dygtige kokke.

Vi skaber madglæde

Frokostordning Østerbro: få frokost leveret direkte

Global Gastro leverer en sund og varieret frokostordning på Østerbro. Når I vælger en frokostordning fra Global Gastro, kan I altid vide jer sikre på, at få nye og spændende kulinariske oplevelser hver eneste arbejdsdag. Maden tilberedes af vores dygtige kokke, der henter inspiration fra alle verdens køkkener, så I kan se frem til en ny menu hver dag.
Vi leverer en lækker frokostordning til hele Københavnsområdet.

Hos Global Gastro værdsætter vi friske råvarer og god kvalitet, og af samme årsag er vi altid på udkig efter sæsonens bedste råvarer på markedet. Råvarer i sæson giver den bedste smag og den bedste næring, men er desuden også bedre for planeten.
Smag jer gennem verdens køkkener, lige fra mexicansk, thai, indisk, amerikansk, italiensk eller det velkendte danske køkken. Og naturligvis alt derimellem.

Vores Østerbro frokostordning består af en varieret menu, der skifter hver dag. Menuen byder jer indenfor i en verden af smag, hvor der er kælet for detaljerne og smagssammensætninger. Ingen dage er ens, men I kan altid vide jer sikre på, at der er noget for enhver smag, da menuen består af flere retter. Det betyder, at hver medarbejder kan fylde tallerkenen præcist som de har lyst.

Frokostordning Østerbro består af:

Når I vælger at bestille vores frokostordning på Østerbro kan I derfor se frem til at få en varieret frokost hver dag, hvor I ikke behøver at spise det samme flere gange i træk. Glem den kedelige madpakke, der skal laves aftenen før og lad madglæden blomstre med vores Østerbro firmafrokost.

Tag på en velsmagende jordomrejse med vores frokostordning Østerbro

Navnet forpligter. Derfor leverer Global Gastro en velsmagende frokost med inspiration fra hele verden. Tag på en madrejse og smag jer gennem både velkendte, klassiske retter og skønne retter med inspiration fra udenlandske køkkener.

Alle har hørt den før: man skal spise varieret. Mange sætter desuden stor pris på at afprøve spændende retter fra andre køkkener, for at stifte bekendtskab med nye madkulturer.
En varieret kost fra forskellige madkulturer sørger desuden for at give jer lidt afveksling i hverdagen.
Global Gastro sørger for at give jer nye smagsindtryk hver dag, der forkæler ganen. Forkælelse af maven og kroppen sørger de friske råvarer for.

Den globalt inspirerede frokostordning til Østerbro byder på alt mellem varme krydderier fra østen, danske klassikere, nyfortolkninger af velkendte vestlige retter, amerikansk velsmag eller et besøg i den mexicanske madkultur.

Hver dag byder på en ny varm ret, så I aldrig kommer til at kede jer. Den varme ret kan eksempelvis byde på rød karry med kylling og ris, burgers, græske kødboller, cremet pasta, butter chicken, hakkebøf med kartofler eller lakselasagne.

Den velsmagende frokostordning Østerbro byder naturligvis også på sunde salater og grønt. Hver dag leveres hele to forskellige salater, der er proppet med sæsonens grønt. Vores salater er, ligesom de varme retter, inspireret fra forskellige verdenskøkkener, så de tilbyder nye spændende vinkler og kombinationer. I kan således både smage jer gennem danske sommersalater, salater med et asiatisk twist, klassiske tomatsalater osv.

Vores firmafrokost Østerbro garanterer noget for alle!

Vores frokostordning Østerbro er for alle! Selvom der er mange forskellige præferencer hvad angår mad og individuelle smagsindtryk, så sørger vi altid for at alle kan være med om frokostbordet.
De internationale retter justeres, så det er muligt at tilføje mere chili eller fjerne det selv, og der medfølger ofte dressing eller sauce, så denne også selv kan tilpasses i rette mængde.

Hvis der er medarbejdere, der foretrækker at spise vegetarisk, kan dette naturligvis også lade sig gøre. Vi tilbyder en vegetarisk mulighed til dagens varme ret, men desuden også et vegetarisk alternativ til pålægget.
Det vegetariske alternativ til den varme ret kan eksempelvis være tofu i stedet for kylling eller en blomkålsbøf eller rødbedebøf i stedet for en hakkebøf af oksekød.

Som del af vores firmafrokost Østerbro finder I også både brød og pålæg, der enten kan spises alene eller som supplement til den varme ret. Der er desuden et udvalg af oste hver tirsdag og kage hver torsdag.

Er der allergikere blandt medarbejderne, tager vi naturligvis også højde for dette. Allergener angives på menuen og der kan også leveres alternativer til den varme ret, fx hvis der er tale om glutenallergi.

Kontakt os venligst ved allergener og vegetariske tilføjelser til jeres Østerbro frokostordning, så vi kan imødekomme jeres situation bedst muligt.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her