GLOBAL GASTRO

Frokostordning Albertslund

Global Gastro leverer en varieret frokostordning til Albertslund – direkte til arbejdspladsen og altid fyldt med velsmag. Lad jeres madglæde blomstre og prøv den lækre frokostordning Albertslund.

Vi skaber madglæde

Frokostordning Albertslund: velsmagende og varieret frokost

Hos Global Gastro står vi bag jeres velsmagende og varierede frokostordning til Albertslund, hvor vi sørger for perfekt tilberedning og god tilsmagning hver eneste gang.
Vores dygtige kokke kæler for alle detaljerne helt ned til de mindste, så madoplevelsen bliver størst mulig. Der drages inspiration fra alle verdenshjørner, så I kan smage jer igennem hele verden med en ny kulinarisk oplevelse hver eneste dag på arbejdet.
Vi værdsætter de gode råvarer, ligesom vi altid sørger for, at kvaliteten er i højsædet. Og det kan smages. Global Gastro jagter de bedste råvarer på markedet, når de er i sæson, da det er her den bedste smag kan opleves.
Med Global Gastro ved frokostbordet, kan I smage jer gennem flere nationale og internationale retter, hvor I bl.a. kan opleve en saftig dansk hakkebøf, indisk curry, ægte italiensk bolognese, thai retter, amerikanske barbecue burgere og meget, meget mere.

Vores frokostordning til Albertslund byder alle medarbejdere indenfor i en verden fyldt med smag, hvor menuen skifter hver eneste dag. Der er altid en ny spændende ret at se frem til omkring frokosttid og I kan lykkeligt glemme alt om de kedelige madpakker med rugbrød eller rester fra gårsdagens middag.

Globals Gastros frokostordning i Albertslund består af følgende:

Menuen skifter fra dag til dag, så I kan fylde jeres tallerkner præcist som I har lyst til. Ingen dage er det samme, når der vælges en frokostordning med fokus på gode råvarer, kvalitet og variation.

Global Gastro leverer en velsmagende frokostordning til hele Københavnsområdet. Skal vi også levere til jer?

Frokostordning Albertslund: tag på en jordomrejse i frokostpausen

Vores navn forpligter. Global Gastros frokostordning i Albertslund tager inspiration fra køkkener verden over og lader virksomheden tage på en hurtig jordomrejse, der ikke varer længere end en frokostpause.
Smag jer igennem alt lige fra de velkendte og højtelskede danske retter til eksotiske og spændende retter fra andre lande. En ting er sikker: ingen dage smager ens.

De fleste ved allerede, at det er vigtigt, at spise varieret. Men det er faktisk også vigtigt, at udforske andre køkkener og deres kulturer. Når i har valgt Global Gastro som leverandør af jeres frokostordning til Albertslund, bliver det let som en leg.
Maden forkæler ikke blot smagsløgene, men også de sultne maver og det gode kollegaskab og -sammenhold. Selvfølgelig altid baseret på de bedste råvarer og smag samt stor madglæde.

Vores globalt inspirerede frokost leveres direkte til Albertslund på jeres arbejdsplads, men selvom jeres fysiske forhold befinder sig i Danmark, kan I hurtigt tage afsted ud i hele verden på kun 30 min. Så kan I komme tilbage med fornyet energi og fyldte maver.

Der er noget for alle i vores frokostordning til Albertslund

Alle kan være med til bords, når der serveres en frokostordning fra Global Gastro. Vi sørger nemlig altid for at smage til, så alle kan være med på selv de internationale retter. Det betyder også at alle kan være en del af frokostpausen, da hver medarbejder selv har mulighed for at justere med eksempelvis chili eller dressing.

Har I vegetarer i teamet? Intet problem! Der tilbydes et vegetarisk alternativ til både den varme ret og pålægget som del af vores Albertslund frokostordning.

Er der intolerancer eller allergier blandt jeres medarbejdere, tager vi også gerne højde for dette. Vi kan eksempelvis levere et glutenfrit alternativ eller en ret uden svinekød. Kontakt os blot ved bestilling.

Jeres frokostordning i Albertslund leveres direkte til jeres arbejdsplads om formiddagen, så maden er klar til de sultne medarbejdere ved frokosttid.
De varme retter leveres i en varmeboks, så maden holder sig dejlig varm, mens salater, brød og lignende leveres i kasser, der er lette at håndtere.

Bestil jeres velsmagende og varierede frokostordning til Albertslund allerede i dag og se madglæden blomstre.

Vi sørger for at justere mængden af krydderier, så alle føler sig velkomne. Det kan desuden også være muligt at tilføje mere chili selv, hvis retten indeholder dette.
Der medfølger desuden også sauce eller dressing, så hver enkelte medarbejder selv kan justere mængden.

Hvis I har kolleger, der foretrækker at spise vegetarisk, sørger vi for at levere et vegetarisk alternativ til den varme ret. Der leveres desuden også altid et vegetarisk pålæg.

Falder den varme ret ikke i smag, er der stadig mulighed for at gå mæt fra frokostbordet. Tallerkenen kan nemlig fyldes med både salater, rugbrød og lækkert surdejs franskbrød samt pålæg.
I finder desuden også et udvalg af oste hver tirsdag samt kage hver torsdag.

Er der allergier blandt medarbejderne? Dette er naturligvis heller intet problem! Vi sørger for at levere et alternativ, hvis der eksempelvis er tale om glutenintolerance eller nøddeallergi. Der er desuden en liste med allergener ved hver enkelte ret, så alle kan føle sig trygge.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her