GLOBAL GASTRO

Frokostordning Nordsjælland

Global Gastro leverer lækker og varieret frokostordning i Nordsjælland. Forvent en velsmagende og spændende frokost leveret direkte til arbejdspladsen. Vores frokostordning er tilberedt af vores dygtige kokke og med inspiration fra alle verdenshjørner.

Vi skaber madglæde

Varieret frokostordning Nordsjælland

Vi står bag tilberedningen og leveringen af en lækker og varieret frokostordning i Nordsjælland til en lang række virksomheder.

Frokosten kokkereres af vores dygtige kokke og med inspiration fra alle verdenshjørner, så I kan være sikre på at få en ny kulinarisk oplevelse hver eneste arbejdsdag. Vi værdsætter god kvalitet, hvilket også afspejler sig i vores råvarer. Vi sørger nemlig for at afsøge markedets bedste råvarer, der er i sæson, så den bedste og fulde smag kan opleves.

Hos Global Gastro kan I opleve mange forskellige internationale eller inspirerede retter:

Du er garanteret en smagfuld oplevelse hver eneste gang.

Dette får du med vores frokostordning​

I kan forvente en skøn frokostordning Nordsjælland, hvor I bliver budt indenfor til en verden af smag. Vores menu ændres ændres hver uge med en ny ret alle dage, så I kan altid vide jer sikre på, at I kan spise varieret. Jeres tallerkener kan desuden fyldes præcist som I hver især har lyst til.

En frokostpakke består af følgende:

  • 1 varm ret med tilbehør
  • 2 forskellige slags pålæg
  • 1 pålægssalat
  • 2 kreative salater fyldt med smag
  • Hjemmebagt rugbrød og franskbrød
  • Ost hver torsdag
  • Kage hver torsdag

 

Den globalt inspirerede frokostordning leveres til Nordsjælland, men I kan smage jer gennem Europa, USA og Asien med spændende klassikere og nyfortolkninger af forskellige retter. Eksempler på retterne kan bl.a. lyde på gul karry med kylling, butter chicken med ris, hakkebøf med bløde løg eller en byg-selv burger.

Når I bestiller en frokostordning til Nordsjælland, kan I altså se frem til en varieret frokost hver eneste dag, så I aldrig behøver at spise det samme dag ud og dag ind. Bare glem de kedelige rugbrødsmadder eller de kolde rester fra i går, og bestil en firmafrokost til Nordsjælland, der lader madglæden blomstre. Gå på velsmagende oplevelse i vores frokostordning.

Firmafrokost Nordsjælland - rejs hele verden rundt på arbejdspladsen​​

Vores navn forpligter. Global Gastro leverer en frokostordning til jeres virksomhed i Nordsjælland, der lader kolleger og medarbejdere rejse verden rundt på en spændende madrejse i frokostpausen. Spis jer gennem alle de kendte danske og internationale retter, hvor ingen dage er det samme.

Frokost ud af huset Nordsjælland - noget for alle

Alle ved, at det er sundt at spise varieret og at give sig i kast med andre køkkener fra hele verden. Det kan dog godt være svært at få gjort selv. Hos Global Gastro gør vi alt arbejdet, så I selv slipper for at skulle stå i køkkenet og udtænke nye spændende retter. Vores mad forkæler smagsløgene og er lavet på gode råvarer, der forkæler maven og resten af kroppen.

Vores Nordsjælland frokostordning er for alle! Selvom I kommer på en smagsrejse hele verden rundt, så sørger vi stadig for at tilpasse smagen, så de fleste kan være med. Det betyder eksempelvis, at maden ikke er for stærk, og hvis den indeholder chili, kan denne oftest tages fra.

Frokostordning i Nordsjælland leveret direkte til dig

Chaufføren sørger for at levere jeres frisklavede frokost i løbet af formiddagen, så den er klar til frokostpausen og de sultne kolleger.
De varme retter leveres i varmebokse, så den holdes varm, men salater og brød leveres i plastkasser, der er lette at håndtere. Alt leveres i pænt service – lige til at stille på bordet.

Bestil allerede i dag, og lad madglæden vokse og blomstre på arbejdspladsen.

Vegetar eller allergener?

Der er også mulighed for at bestille vores frokostordning til Nordsjælland, selvom der er allergikere eller vegetarer blandt jeres medarbejdere. Vi tilbyder en vegetarisk variant af den varme ret, mens der desuden også er et vegetarisk valg blandt pålægget.

Kontakt os gerne ved vegetariske tilføjelser eller allergener.

Praktiske informationer

Min. bestiling er for 10 personer

Vi leverer til Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra 10 til 24 per. 61 Dkk pr. stk. 

Fra 25 til 49 per. 60 Dkk pr. stk. 

Fra 50+ per. 59 Dkk pr. stk. 

Bestil frokostordning her